CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ ♥ ♥ ME AND YOU ♥ ♥ ♥

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 9, 2011

no more you and me !

" kmk xkan lepaskan ktk walauapapun yg terjadi " <<<< ne bukti ktk zul ? hakikat nya now , ktk dah tinggalkan kmk . okay maybe salah kmk juak . hmm . from now ktk bebas dah . xda gik org nak melarang ktk gik . ktk carik lah ompuan nak bagus gik dari kmk . kmk terlalu tidak bagus pake ktk . hmmm . 10 january 2011 - 9 jun 2011 . oh myyyyyyy . thanks sbb tahan ngan prange kmk slama tok . thanks for ur love zulkarnain . i love you :( kbyebye . 

Wednesday, June 8, 2011

hello everybody ?

hello . assalamualaikum yeahhhhhh ! ermmm . sapa sapa ada tips pake gemukkan bdn x? bukan suruh gemuk lah . suruh bdn berisi jak . why ? okay . byk people pdh kmk terlalu kurus -.- okay thanks . bcos that lah kmk mntak tips dari ktk org . ada x ? ada x ? ermmmmm actually kmk pun x suka rupa bdn kmk now . yes i admit it . kmk terlalu kurus boo ! hmmm . why ? uhukkk :'( kmk mok berisik kdak kwn kwn kmk yg lain . kedak dayang lah . i want itttttttttttttt so damn much ! anyway kmk ttp syukur apa yg tuhan berikan kat kmk . uhuhhh . 


p/s : kmk bukan kenit or kurus kering okay ? baca betul betul . kmk KURUS jak . ehehehe :/

urghhh ! bored

what a fucking bored holidaysss ? huhhh ? oh my prada . fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh xpat boring gik kah cuti tok ? dahlah cuti tok mala jak kelayi ngan grk . x klua pegi sine sine . makkkkkkkkkkkk x betah ku idup cmtok . duhhhhhhhh . so aku ambik peluang cuti tok pake edit some of my pict . har har harrr :D stupid me . hor hor horrr :O

                                          take 1 : ohoho what type of muslimah ituuu -.-
                                       
                                           take 2 : gila . ignore my gigi yeahhhhhhhh !
                                         
                                          take 3 : hihik . stupid face that oh oh ?

                                           take 4 : please ignore the background -.-
 
                                          take 5 : union jack yeahhhhhhhhhhhman !

p/s : i know i have an ugly face . wellll i know who i am :) thank you peeppps ! i appreciate it .
 

zul dolok and now

zul ? hmmm . kmk rindu zul dolok ehhh tp kmk suka zul now -.- zul dolok x pemanas gilak , nya penyabar kohh . apa yg kmk maok , nya turut semua nya :') sikit pun x membantah ehhhhhhhhhhhh . nya suka buat suprise for me . nya suka buat kmk tetak , senyum . zul now cpt manas aie . and now nya kurang dah kesabaran nya . even nya x penah say " no" kat kmk , tp kmk rasa nya dah x maok turut kata kata kmk gik bah . now no more suprise from zul , kmk now dah terlalu kuat marah . sesetgh nya maybe d sebab kan zul lah . tapi kmk xtauk apa yg zul buat shinnga kmk marah . huhhhh ssh mena mok carik kesalahn zul actually . grrrrrrrrrrrr dah kbye :/ 


- x puas hati -

fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :|


heshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh stupid eh . tiap tiap hari gadoh gadoh gadoh gadoh . bkn gadoh dgn kawan , family , enemy or whatever . tapi dgn kekasih / grk -.-' fed up tau x ? duhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh . smpe bila aku mao cmtok jak ? aku pun mao idup kdak org lain . yg sntiasa bersefahaman dgn grk masing masing . huhh . semua nya salah aku . aku terlalu jeles , kuat marah . and aku x dpt nak control marah aku sikit punnnnnnnnn :/ awwww stupid me :) huh . bila lah aku nak berubah oh oh ? hmmm . setan iblis suka aku mcm tok nak ? grrrrrrrrrrrrrrr :3

Friday, May 20, 2011

i like the way i love you

Every couple needs to argue now and then. Just to prove that the relationship is strong enough to survive. Long-term relationships, the ones that matter, are all about weathering the peaks and the valleys.
I love you without knowing how, or when, or from where. I love you simply, without problems or pride , I love you in this way because I do not know any other way of loving but this, in which there is no I or you, so intimate that your hand upon my chest is my hand, so intimate that when I fall asleep your eyes close . hmmmmmmmmmmmm ^_^



Thursday, May 19, 2011

what a bad day -,- huhhhhhh

shiobihhhhhhhh grk jenis apa ku tok ?
jenis apa ahhhhhh ? padah lok ngan aku . 
bayangkan ktk org , on our bf/gf birthday nakkk , kta molah nya sedeh , x happy kan nya . and nya ngakuk dpun yg nya x happy on her/his birthday . sedeh x ktk org ? rasa menyesal right ? hmm . 
ya lah yg aku rasa now . aku bage xtauk pa2 jak eh . molah muka seposen jak aritok tek . bage nothing special on this day . today 19 may is his bornday bah , tp kenak aku x molah nya happy ? aku molah nya marah , geram , sedeh jak eh . stupid meeeee ! ish . i'm sorry zul -,- aku xtauk gine mok molah kau bahagia gik , no idea dah . bila kau ngan kawan2 kau jak , aku nangga kau tetak / senyum . aku rasa cuma kawan2 kau jak dpt molah kau ahagia , not me :'/ yessss not me ! 


- sigh -



Monday, May 16, 2011

yeayyyyyyyyyyyyyyyy happy saia ~!

gahhhhhh ! today eh today , kmk happy gilak2 . walaupun ada "hal" sikit berlaku haritok , tp xpa ... aku tetap happy . sebab ? sebab kmk dah berbait ngan kawan2 mek . sapa ? ish . aisyah , dayang and waniey ya lahhhhhh . sapa gikk ? haa . syukur alhamdulillah gilak2 . hahhhhh x tahan ku mala jak kelayi . atlast aku pun berbait ngan cdak . duhhhh best . sumpah best ! harap2 lah xda kelayi gik kaktok . malashhh ku . tp aritok aku kelayi ngan grk ku bah . bencik ku . spoil my day jak . ish . geram eh . but xpa , semua dah settle . hal kawan dah settle , hal grk dah settle . yesssssssssssssssss ! sorry to my friends cos anok tak rang , iboh kecik ati . tak rang pun x mungkin xda anok kmk nakk ? iyahhh . dah lah . just forget it . make a new life from today okay ? ioh kenang hal lamak ya . x bagus . to zul , sorryyyy gilak2 . i love you :) 




-happy mode- 

Sunday, May 15, 2011

HIM

sometimes you make me smile 
sometimes you make me cry 
sometimes you make me laugh

xda menangis , xda ketawa , xda senyum , xda " frust" , xda " happy" bukan CINTA nama nya . kankankan ?
haa . kmk mok cta pasal cinta kmk . ehemmmmmmm assalamualaikum . namanya zul for short . nama full zulkarnain . nya form 5 sama skolah ngan kmk . iyahhhhhhhh sama skolah eh . kenak nya x best gik ya . mak nya spoting abis eh . mak nya x lalek mekrang gerek tp ya lah tek , parent aku jak x spoting -,- ish . aku sayang nya sbb nya syg aku . hohohoho xda bah . aku syg nya sbb nya perfect for me . nya pande pujok kmk bila kmk mrajuk , xkan berenti pujok selagi aku x "okay" . haaaaaaaaa :D sine2 aku pegi , apa2 ku buat cmrm nya tyk . x tyk x sah . thats mean nya caring :) i loike . macam nya caring hal aku bah . nya suka amik berat hal aku . nang smua hal kmk nya tauk . tiap2 hari nya brusaha molah aku happy , tp aku salu molah hal . bongok x aku ? hmmmmmmmm aku suka buat problemssssssssssssssssssssssssssss bah . hehhhh stupid me . im sorry syg , okayyyyy ? ily -

Thursday, May 12, 2011

BIASAKAN DIRI UNTUKKKKKK . . .

SHIOOOOOOHHH jahat ada jak ku ritok eh . sumpah ! even aku selalu kelayi ngan kawan2 ku , x penah ku kedak tok . aritok eh , aku x nangga muka kawan2 nak aku SANJUNG TINGGI TINGGI ya kohh . bukan x nangga , cuma x kerap ! bukan mdh jijik mok nangga muka tak rang , aku x jijik pun . muka ktk org ya lah xpat ku lupak sampe nektok ehh ehhh ! sorry girls ! aku x salah lam kes tok kkkk ? so , for what aku mok agak tak rang then MINTAK MAAF ? huhh ? serious kah ? no way ! pake pa ku mok mntak maaf . bukan aku salah . before tak rang AIM aku , bagus tak rang pk mena2 lk . apa tujuan tak rang aim aku ? apa sebab nya ? logic x cta tak rang ya ? come on lahhhhh ! tak rang dah besa ok ? bukan baruk 2 tahun tak rang ya . tapi dah FORM 2 . so ktk org dpt fikirrrrrr dgn matang . jgn alu nak bertindak melulu . iboh nak pk negative please ? aku dah bekali kali pk , apa salah aku ? tp aku x jumpa2 salah ku ya koh . sebab aku rasa aku x salah even 1% pun ! so , xda guna lah aku mok mntak maaf rite ? tp mun ktk org nak mntak maaf , silaaaaa . dipersilakan wahai teman2 ku yang aku kasihiiiiiiiiiiii aisyah and wani ! dayang ? ermmm donno lah . ku rasa nya ok jak . tp xtauk lah lam ati nya camne . maybe nya manas ngan aku . i'm sorry dayang . kmk x marah eh ngan ktk time ktk dating ngan ameng . kmk nunggu tak 2 abis dating koh . tp kmk elek jak . xda sikit pun perasaan marah ya timbul . xtauk hal ktk now lah . hmmmmmm :(

Wednesday, May 11, 2011

I LOVE YOU MY STUPIDEST FRIENDS ! ! !

YEAHHH HELL ! aku x faham lah camne gik aku nak mdh ngan ktk org . kmk ingatkan semakin tua , semakin MATANG fikiran ktk org ya . duhalllllll lain gik jadi koh . aku bukan mok mdh ktk org x berfikiran matang , CUMAAA  ktk org ya x open-minded , x spoting langsong . erghhhhhh ! whats going on ahhhhh ? pahal ktk org cam tok ? apa gik salah kmk ? OHHH KMK NEKTOK X LAYAN KTK ORG GIK ? KMK MALA JAK NGAN GEREK ? YA MASALAH NYA KAH ? oh my prada ! ngucap lok oi . sapa xmok layan sapa ? bila kmk rehat ngan ktk org , aku bage tunggul eh ! aku x wujud eh ehhhhhhh ! caka na . yahhhh ! ktk org xmok kmk rehat ngan gerek jak jak makna nya tak orang maseh care bout me . tak orang perlukan aku . tapi bila aku ada ngan tak rang , aku x d layan ! bodo ! bagus ku x boh rehat ngan tak rang jak ! shiall ! huhhh ! budak budak juak tak rang ya .


hmmm tok dayang . dolok mekrang rapat gila babeng . aku anggap nya kedak adik ku dipun . aku sayang nya lebeh drpd ku sayang kwn2 ku nak lain . aku heart nya ! nya faham semua masalah aku . nya sentiasa berik nasihat ngan aku . but now ? ktk dah lain dayang . kmk tauk kmk salah . kmk x layan ktk org gik . tp ktk tauk nak ? mun kmk ada pun x guna . bukan nya tak rang layan . ya mek sedeh gilak . ya mek mok jaoh kan dirik dari tak rang . bukan kmk lawa , bukan kmk lupak kawan . i hope you faham lah dayang . hmmm :(

tok kawan yg aku sayang juak . walaupun nya salu nyakit ati aku , tp aku saba jak . sebab aku xmok besa kan hal . nya mcm x suka dgn kehadiran aku bah . ya ku rsa x selesa bila ngan takrang . hmmm wani ! kmk xmok kelayi bahhhh . coba lah faham :'( 
hmmm aisyah  !
dolok ktk mdh ktk org yang paling faham perasaan kmk . ktk mdh mun kmk ada msalah , ktk sentiasa ada pake kmk . tp ne nya ? hmm kmk bukan nak salah kan ktk syah . cuma ktk nektok lebeh pentingkan fatin , wani , dayang , fifi dari kmk . kmk jeles syah . jeles gilak2 ! kmk perlukan ktk . kmk mok ktk dolok bah . ktk nak sentiasa ada kat sisi kmk . hmmm i miss the old you sis :'( kmk harap ktk faham masalh kmk . kmk sayang ktk kedak kmk sayang zul , family , dayang , wani . xda beza nya syah . bagi kmk , ktk ada lah org paling penting lam idup kmk . but now ? hmmm . xtauk mok mdh pa gik . hope ktk bahagia lah . :'(

walaupun aku kwn baru nektok , x bemakna aku lupak ngan tak rang . xda ku jaik cam ya ilak eh . sumpah ! kmk mala jak mike hal tak rang . tp tak rang x faham bah . tak rang nak , bila kmk ngan gerek , tak rang manas . please lah , spoting lah sikit oh .  aku ada kawan2 nak faham ngan perasaan aku nektok , sentiasa berik nasihat bila aku ada probs . sidak spoting ! open-minded ! x pemarah ! sentiasa buat aku happyyy ! tetak prey ! sidak x penah molah aku marah , sedeh , sad bah . aku suka kawan2 ku camya . hmmmm . tok aku kenal kan sidak ya . 
tok hana . nya tok suka molah cta pelek2 . setiap pagi nya akan tyk perkembangan hidup ku . nya tyk "khai , cam ne ktk aritok ? ok x ? " "khai , pahal tak nangis tok ?"
macam2 lah . aku sayng nya bah . nya suka molah ku prey ngan cara nya kaka lah . macam2 gikkk ! u're super sister for me ! 

here we come . meet my cute sis  mamai ! nya tok nak , suka berik nasihat ngan aku . mun aku molah muka sad kah , x happy kah , start lah nya berik ceramah . kakya nya berik nasihat . AWWWWW ! kmk sayng ktk deng :) muahhhhh !

                     

Sunday, May 8, 2011

kesah ank murid dan ckgu nya .

Murid : Selamat pagi, cikgu.
Cikgu : (Menengking) Mengapa selamat pagi sahaja? Petang dan malam awak doakan saya tak selamat?
Murid : Selamat pagi, petang dan malam cikgu!
Cikgu : Panjang sangat! Tak pernah dibuat oleh orang! Kata selamat sejahtera! Senang dan penuh bermakna. Lagipun ucapan ini meliputi semua masa dan keadaan.
Murid : Selamat sejahtera cikgu!Murid : Selamat pagi, cikgu.
Cikgu : (Menengking) Mengapa selamat pagi sahaja? Petang dan malam awak doakan saya tak selamat?
Murid : Selamat pagi, petang dan malam cikgu!
Cikgu : Panjang sangat! Tak pernah dibuat oleh orang! Kata selamat sejahtera! Senang dan penuh bermakna. Lagipun ucapan ini meliputi semua masa dan keadaan.
Murid : Selamat sejahtera cikgu!
Cikgu : Sama-sama, duduk! Dengar sini baik-baik. Hari ini cikgu nak uji kamu semua tentang perkataan berlawan. Bila cikgu sebutkan perkataannya, kamu semua mesti menjawab dengan cepat, lawan bagi perkataan-perkataan itu, faham?
Murid : Faham, cikgu!
Cikgu : Saya tak mahu ada apa-apa gangguan.
Murid : (senyap)
Cikgu : Pandai!
Murid : Bodoh!
Cikgu : Tinggi!
Murid : Rendah!
Cikgu : Jauh!
Murid : Dekat!
Cikgu : Keadilan!
Murid : UMNO!
Cikgu : Salah!
Murid : Betul!
Cikgu : Bodoh!
Murid : Pandai!
Cikgu : Bukan!
Murid : Ya!
Cikgu : Oh Tuhan!
Murid : Oh Hamba!
Cikgu : Dengar ini!
Murid : Dengar itu!
Cikgu : Diam!
Murid : Bising!
Cikgu : Itu bukan pertanyaan, bodoh!
Murid : Ini ialah jawapan, pandai!
Cikgu : Mati aku!
Murid : Hidup kami!
Cikgu : Rotan baru tau!
Murid : Akar lama tak tau!
Cikgu : Malas aku ajar kamu!
Murid : Rajin kami belajar cikgu!
Cikgu : Kamu gila!
Murid : Kami siuman!
Cikgu : Cukup! Cukup!
Murid : Kurang! Kurang!
Cikgu : Sudah! Sudah!
Murid : Belum! Belum!
Cikgu : Mengapa kamu semua bodoh sangat?
Murid : Sebab saya seorang pandai!
Cikgu : Oh! Melawan!
Murid : Oh! Mengalah!
Cikgu : Kurang ajar!
Murid : Cukup ajar!
Cikgu : Habis aku!
Murid : Kekal kami!
Cikgu : O.K. Pelajaran sudah habis!
Murid : K.O. Pelajaran belum bermula!
Cikgu : Sudah, bodoh!
Murid : Belum, pandai!
Cikgu : Berdiri!
Murid : Duduk!
Cikgu : SAYA KATA UMNO SALAH!
Murid : KAMI DENGAR KEADILAN BETUL!
Cikgu : Bangang kamu ni!
Murid : Cerdik kami tu!
Cikgu : Rosak!
Murid : Baik!
Cikgu : Kamu semua ditahan tengah hari ini!
Murid : Dilepaskan tengah malam itu!
Cikgu : (Senyap dan mengambil buku-bukunya lalu keluar)
Cikgu : Sama-sama, duduk! Dengar sini baik-baik. Hari ini cikgu nak uji kamu semua tentang perkataan berlawan. Bila cikgu sebutkan perkataannya, kamu semua mesti menjawab dengan cepat, lawan bagi perkataan-perkataan itu, faham?
Murid : Faham, cikgu!
Cikgu : Saya tak mahu ada apa-apa gangguan.
Murid : (senyap)
Cikgu : Pandai!
Murid : Bodoh!
Cikgu : Tinggi!
Murid : Rendah!
Cikgu : Jauh!
Murid : Dekat!
Cikgu : Keadilan!
Murid : UMNO!
Cikgu : Salah!
Murid : Betul!
Cikgu : Bodoh!
Murid : Pandai!
Cikgu : Bukan!
Murid : Ya!
Cikgu : Oh Tuhan!
Murid : Oh Hamba!
Cikgu : Dengar ini!
Murid : Dengar itu!
Cikgu : Diam!
Murid : Bising!
Cikgu : Itu bukan pertanyaan, bodoh!
Murid : Ini ialah jawapan, pandai!
Cikgu : Mati aku!
Murid : Hidup kami!
Cikgu : Rotan baru tau!
Murid : Akar lama tak tau!
Cikgu : Malas aku ajar kamu!
Murid : Rajin kami belajar cikgu!
Cikgu : Kamu gila!
Murid : Kami siuman!
Cikgu : Cukup! Cukup!
Murid : Kurang! Kurang!
Cikgu : Sudah! Sudah!
Murid : Belum! Belum!
Cikgu : Mengapa kamu semua bodoh sangat?
Murid : Sebab saya seorang pandai!
Cikgu : Oh! Melawan!
Murid : Oh! Mengalah!
Cikgu : Kurang ajar!
Murid : Cukup ajar!
Cikgu : Habis aku!
Murid : Kekal kami!
Cikgu : O.K. Pelajaran sudah habis!
Murid : K.O. Pelajaran belum bermula!
Cikgu : Sudah, bodoh!
Murid : Belum, pandai!
Cikgu : Berdiri!
Murid : Duduk!
Cikgu : SAYA KATA UMNO SALAH!
Murid : KAMI DENGAR KEADILAN BETUL!
Cikgu : Bangang kamu ni!
Murid : Cerdik kami tu!
Cikgu : Rosak!
Murid : Baik!
Cikgu : Kamu semua ditahan tengah hari ini!
Murid : Dilepaskan tengah malam itu!
Cikgu : (Senyap dan mengambil buku-bukunya lalu keluar)

friend ?

huhhhh dayang2 , waniiiii , aisyahhhh sayang :'(  sorryyy my dear friends . kmk bukan nya lupak ngan ktk org . maseh ingat lam otak kmk eh . cumaaaaaaaaaaaaa ............................ huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :'(  susah kmk nak explainnnn ! hope ktk org faham lah . bukan kmk xmok rehat ngan ktk , xmok jumpa or xmok lepak sama kah pa . ktk org faham nak apa masalah kmkkkkkk ? kmk ada sebab deng . kmk xmk kehilangan ktk orggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg ! ktk org paling berharga dalam idup kmk . paling paling paling pentinggggg sekali . huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh i'm sorryyyy :'(


                                                                     

NE TUJUUU KAU ?

BUDUH STUPID MENA EH . NE TUJU KAU SAYANG ? PHONE AKU HILANGGGGG . CAKO NA . SAPA CURI YAAA ? BERIK BALIT PLEASEE ? BYK ARANG ERHARGA AKU LAM YA . JOKE JOKE . TP AKU SAYANG PHONE YA . SAYANG GILA BABENG . APA JAK ADA KAT PHONE YA SMPE KAU MOK CURI ? *EHH BESA LAH PENCURI , BRG PA2 PUN D AMBIK NYA , JANJI DPT DUIT . * BENGEK MENA EH ! TAIKKK X AMAN IDUP KAU . ISH ISH ISHHH -,- 


p/s : aku akan carik kau phone sayangggggg . kau ilek jak ahh ? see you kelak2 . :'(

GAHH ! APA NAK JADI TOK ?

GAAAAAHHHHHHHHHHHHH ! WHAT'S GOING ONNN ARRRRRRRRRRRR ? LEMAH NYAWA KU MN CAMTOK KOHHHH . NANG SHIALLL ABIS IDUP TOK KALI . MACAM2 JAK PROBLEM DATANG . SIGEK SELESAI , SIGEK GIK DATANG . X SHIIAALLL GIK YA KAHH ? URGHHHHHHH ! DAH LAH XDA ORG PAKE TMPAT LUAH PERASAAANNNN TOKK ! NAK LUAH KAT ZUL , BELOM TENTU SELESAIIII . NAK LUAH NGAN DAK KAWAN ESPECIALLY DAYANG , XPATT JUAKK D PAKE . CDAK X SPOTING AGIK KOHHH . DIFFERENNNTTT ABIS CDAK NEKTOKK . PAHALLL TAKRANG ? X PUAS HATI  NGAN KMK KAHH ? PADAH LAH OH . IBOH D SMPAN PERASAAN X PUAS HATI YA , UJONG2 JADI DENDAM KELAK OIII . AKU MADAH AWAL TOK . CDAK NEKTOK PUN DAH JARANG LAYAN AKU . MAYBE AKU YANG X LAYAN CDAK SBB AKU GAGO NGAN GRK JAK . HUHHHH MAYBE TEGAL YA LAH CDAK X LAYAN AKU . URGHHHHHHHHHH ! STUPID STUPID STUPID EHH EHH EHHH EHHHHHHHHH ! MY LIFE ? KENAK CAMTOKK ? STREEEESSSSSSSSS ODOOOOOOOOOOO ! :/

follow me ;)

dah penat baca blog kahhhhh ? 
                                                  okkk xpa . jom ekot kmk exercise japp . simple exercise :)
                                                    1st   

  
                                                    2nd                        

                                               

 
                                                    3rd

                                                         

                     
                                                    4th


                                                     
                                                    5th


                                                     ok done ! take a breath


                                                      thank you !


                                                   

Sunday, May 1, 2011

ehhhhhhhhhh ! geram ku eh ! ♥

bongokkkk number digi aku yaaaa ! erghhh ! salu jak potong kredit aku ! aku xda buat pa2 pun . reload 5 potong smpe tinggal brpa sen gik krdt aku ! aku xda make advance or whateverrrrrrrr pun -,- seeee ! aku xpat text ngan zul . waaaaaaaaaaaaaa  ! suka nyuroh ku manas eh ! buang duit aku jak beli2 krdt kakya kenak potong ! aku mok beli number baru ! fullstop ! cerik rasa kau number lamak , mun aku dah ada number baru , aku patah2 kan sim kau ya . xda guna nyimpan kau odooooooo ! huhhhh . thank you sebab nyusah aku oiiiii ! middle finger for you -|-  HATE YOU SOOOO SOOOO MUCH MUAHHHHHHH DIGI ! CRACK GAI KBYE :) ♥

Friday, April 29, 2011

CUTE BOY !

I find it cute when boys 
  1. Make weird faces
  2. Say “aww”
  3. Ask how your day was
  4. Dance ridiculously
  5. Lick their lips
  6. Get frustrated 
  7. Laugh
  8. Sing to you
  9. Bite their lower lip
  10. Make that sexy half smile
  11. Have proper grammar
  12. Are funny
  13. Tease me a little
  14. Smile at me when im laughing at something else 

Thursday, April 28, 2011

todayyyy 28 april 2011 macam2 terjadi !

pagi - hurmm boring ku xda nya . salu nya time pagi aku dating ngan nya bahh . aritok nya xdaaa . *sad* yesss i admit i'm very very very bored nya xda kat sisi aku ! :'(  aku dtg skolah , agak kwn ku . kmk org lepak kat depan bilik guru . sumpahhh ! bored bahhhh ~ kakya mekrang pegi kantin . sarapan . makan nasik lemak . rasa x makan jak . dah lah x nyaman -,- bagus beli kat kantin jak nasik lemak daripada beli kat bazaar ya . *still missing him*  then me , dyg and wani sambong lepak gik kat depan bilik guru . yeahhh hell ! arghhhhh ! smpeeeeee tengahari . 

tengah hari - x salah aku lah , kmk org pegi pondok pk . hmmmm lepak jak keja . pa gik nak d polah . bagus ku join cdak rajawali main game . depada lepak x tntu hala dakya .  ishhhhhhhhhhhhhhhhh ! otw mok pegi beli mkanan kat bazaar ya , mekrang terjumpa ameng ngan widad bermesra mesraan ! shhhhhhhtttt ! sakit hati dayang time ya . nangis x brenti agik . kempang ati ameng molah nya dakya . nasibbb gerek ku x dakya eh . kakya mekrang pegi dewan . be jam2 dudok jak . sakit burit ku odooo ! ihhhhhh -.- before pegi dewan ya . mekrang nangga ckgu daud mengamok ! hahahaaha ! ngegeh juak mok ngamok sia . betikam meja krusi indah gik nya . nahan sakit nya sbna nya ya . tauk bah tangan nya sakit hentak meja tdik . tp tahan jak . control macho kali . ekekekeekek tulah mena eh . 

DALAM DEWAN - majlis penutupan karnival . hmmm sumpah boring ! even rajawali number 2 . aku xda semangat mok beteriak sakan . lam otak ku time ya cuma mike hal nyaaaa jak . nak betepuk tangan gik dah xda semangat . gik ngenang buah hati jaoh . hmmm ! anyway congrate lah rajawali . good job :) 


time nunggu mak/bapak ambik dari skolah - arghhhhhh ! sempat juak lepak time xda mood kdak tok . au xtauk mok polah pa time lepak ya . layan ajak lah lagu jiwanggg eh . dangdut2 sia layannnn jak . tp semua ya xpat melawan otak ku nak maseh tringat ngan laki kesayangan akuuu . hmmmm ! xda mood ku ehhhhh ! time nya call aku , cun juak time ya aku xda mood . kakya dyg mdh mak ku dtggg . aku pa gk . S.E lah aku tekk . aku mdh ngan nya yg mak ku dah dtg . xpat call lok . 
elek jak nya off call aku ? tanpa sebarang kata punnnn ? sapa x sakit ati nak ? aku tikam lah hp aku kat tanah . tebabak odooo hp ku . hahaha ! padan muka . ameng apa gik . nya juak nikam hp nya . ihhhhhhhhhhhhhh ti ko pun sia . bukan hp aku d tikam kau ya . hahah k bye . kelak cta gik . aku xda moodddd samekom :)

Sunday, April 24, 2011

ya eh ! ompuan nak sblah kanan ya . nak lips nya merah ya bahhhh . hmmmmm ! kmk sayang nya kohh . bukan  bunyi nak lesssbo kah pa . kmk sayang nya kedak adik mek dpun bah . nya ada bila kmk susah . nya bessssssssstt bah ! mcm2 jak ayat nya tklua mun klaka . mulut nya boleh tahan juak mun anok org .  nya suka molah lawak , even x lawak pun ,kmk tetak jak lah . HAHA . dayang amirah farzana nama ompuan ya . sweet x nama nya ? yahhh . tangga lok muka nya . nya sama umo ngan kmk , same school but not in same class -,- prange nya tok okayyy jak . nothin' special . HAHAHA sorry dayang . bukan mok anok arrr . tapi nya tok nang best lah ! sumpahh ! comfrm perei mun ngan nya . nya spoting gila babeng .

okk talk about her love . she's not single okay ? she's taken oredy . ameng lah ambik nya ! nya nang syg gilak2 ngan ameng ya . so , to oboys outside there , iboh kaco nya arr ? tunggu nya single lokk lah . dayang ada style nya dpun . cara nya bejalan , cara nya talking , cara nya tetak lah pa . ada cara dpun lahhh .



>>>>>>> AMENG gerek nya . HAHAHAHAHAHA  semoga bahagia jak lah to dayang and ameng . kbye